+421 948 126519
info@mazeto.sk

Po - Pia: 800 -1700
So : 800 -1200

  • Doprava zdarma
    nad 40 €
  • Poradenstvo
  • Ušetríte až 50%
  • 90% tovaru skladom
  • 100% originalita
najnakup
Zľava na všetky filtre až do výšky 10% pre registrovaných užívateľov Detail

Ochrana osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

                                                                                                                 

Vážený zákazník,

 

aby ste mohli spracovať vašu objednávku, potrebujeme vaše osobné údaje. Bezpečnosť vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom je pre nás prvoradé.  Tu sa dozviete, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

 

  1. Kto sme?

Vaše osobné údaje spracúva naša spoločnosť MažeTo, s.r.o., zap. v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, odd. Sro, vl. č. 51284/L, so sídlom Lán 688/2, 029 52 Hruštín, IČO: 44754213, email: info@mazeto.sk (ďalej len „prevádzkovateľ“).

 

  1. Aké osobné údaje spracúvame?

Aby ste mohli vybaviť vašu objednávku a splnili si všetky zákonné povinnosti s tým súvisiace, spracúvame vaše osobné údaje v rozsahu titul, meno, priezvisko, adresa pre doručenie, fakturačná adresa, tel.č., email, údaje o objednávke, údaje o platbe.

 

  1. Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame za účelom uzatvorenia zmluvy cez internet a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania účtovného dokladu, riešenie odstúpenia od zmluvy a prípadnej reklamácie.

 

  1. Osoby mladšie ako 16 rokov

Ponuka tovarov na tejto webovej stránke nie je určená pre osoby mladšie ako 16 rokov. Pokiaľ spracúvame osobné údaje v súvislosti so službami informačnej bezpečnosti na základe vášho súhlasu, tento súhlas nám môžete poskytnúť len ak ste dovŕšili 16 rokov veku. Osobné údaje osôb mladších ako 16 rokov nespracúvame.

 

  1. Komu vaše údaje poskytujeme?

Aby sme mohli plniť zmluvu a doručiť vám objednaný tovar, poskytujeme vaše osobné údaje dopravcovi.

Na základe zmluvy uzatvorenej v súlade s GDPR poskytujeme vaše osobné údaje nášmu externému účtovníkovi.

Pokiaľ uplatníte reklamáciu, poskytujeme vaše osobné údaje aj dodávateľovi alebo výrobcovi.

 

  1. Ako dlho uchovávame vaše osobné údaje?

Kúpne zmluvy uzatvorené prostredníctvom internetového obchodu sa uchovávajú po dobu vybavenia objednávky a po nevyhnutný čas pre prípad uplatnenia práv, napr. reklamácie, maximálne po dobu 2 rokov. 

Účtovné doklady sa uchovávajú po dobu 10 rokov.

Dokumenty vzťahujúce sa k reklamácii sa uchovávajú po dobu 5 rokov.

Osobné údaje týkajúce sa vernostného programu sa uchovávajú po dobu vašej účasti vo vernostnom programe.

 

  1. Kam prenášame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje neprenášame do žiadnej tretej krajiny.

 

  1. Nie ste spokojný?

Ak nie ste spokojný s tým, ako spracúvame vaše osobné údaje, môžete nám dať o tom vedieť na email info@mazeto.sk. Tiež máte možnosť podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov, ak si myslíte, že vaše osobné údaje spracúvame nezákonne.

 

  1. Ako spracúvame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracúvame v elektronickej a listinnej forme. Nevyužívame žiadne prostriedky automatizovaného individuálneho rozhodovania. Vaše osobné údaje spracúvame v nasledovných programoch a online aplikáciách:

  • Program pre administráciu web stránky
  • Pohoda – účtovný program
  • Google Analytics

 

  1. Ako zabezpečíme ochranu vašich osobných údajov?

Bezpečnosť vašich osobných údajov je pre nás prvoradá. Aby sme zabezpečili ochranu vašich osobných údajov, prijali sme potrebné technické a organizačné opatrenia. Web stránka je zabezpečená pred prístupom tretích osôb. Dokumenty spracúvané v listinnej forme sú uložené v uzamykateľnej skrini. Osoby, ktoré spracúvajú osobné údaje boli poučené a zaviazané mlčanlivosťou.

 

  1. Aké máte práva?
  • Právo na prístup k údajom

Máte právo vedieť, či spracúvame vaše osobné údaje. Pokiaľ tieto  spracúvame, môžete nás požiadať o prístup k údajom. Na základe vašej žiadosti vydáme potvrdenie s informáciami o spracúvaní vašich osobných údajov našou spoločnosťou. 

  • Právo na opravu

Máte právo na to, aby vaše osobné údaje, ktoré spracúvame, boli správne, úplné a aktuálne. Pokiaľ sú vaše osobné údaje nesprávne alebo neaktuálne, môžete nás požiadať o opravu alebo doplnenie. 

  • Právo na vymazanie

Za určitých okolností máte právo, aby sme vaše osobné údaje vymazali. O vymazanie vašich údajov nás môžete požiadať kedykoľvek. Vaše osobné údaje vymažeme, ak

  • už vaše osobné údaje nepotrebujeme pre účel, na ktorý ste nám ich poskytli;
  • odvoláte svoj súhlas;
  • namietate voči spracúvaniu vašich osobných údajov;
  • spracúvame vaše osobné údaje nezákonne;
  • osobné údaje musia byť vymazané, aby sa tým splnila zákonná povinnosť;
  • ak ste dieťa, príp. rodič dieťaťa, ktoré súhlasilo so spracúvaním osobných údajov cez internet;
  • Právo na obmedzenie spracúvania

Môžete nás požiadať, aby sme obmedzili spracúvanie vašich osobných údajov. Pokiaľ vašej žiadosti vyhovieme, vaše osobné údaje budeme iba uchovávať a ďalej s nimi pracovať nebudeme. K obmedzeniu spracúvania vašich údajov dôjde, ak

  • nám oznámite, že vaše osobné údaje sú nesprávne, a to až dokým neoveríme ich správnosť;
  • spracúvame vaše osobné údaje nezákonne, avšak vy nesúhlasíte s ich vymazaním a na miesto toho žiadate, aby sme spracúvanie vašich osobných údajov len obmedzili;
  • vaše údaje už nepotrebujeme, ale potrebujete ich vy na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie svojich práv;
  • namietate voči spracúvaniu vašich osobných údajov, a to až kým neoveríme, či naše oprávnené záujmy prevažujú nad vašimi dôvodmi.
  • Právo na prenosnosť údajov

Máte právo žiadať, aby sme vám poskytli vaše osobné údaje v elektronickej forme (napr. súbor XML alebo CSV), ktorá vám umožní ľahko si preniesť údaje do inej spoločnosti. Tiež nás môžete požiadať, aby sme vaše osobné údaje preniesli vybranej spoločnosti priamo my. Vašej žiadosti vyhovieme v prípade, že ste nám poskytli osobné údaje priamo vy a dali ste nám na ich spracúvanie súhlas.

  • Právo namietať

Máte právo namietať, že spracúvame vaše osobné údaje. Ak vaše osobné údaje spracúvame na účely priameho marketingu, môžete namietať ich spracúvanie kedykoľvek. Na základe námietky vaše osobné údaje vymažeme. Ak vaše osobné údaje spracúvame v nasledovných prípadoch:

  • na plnenie úlohy vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci,
  • z dôvodu nášho oprávneného záujmu,
  • vytvárania profilu žiaka,

môžete namietať ich spracúvanie, ak máte na to osobné dôvody.

 

  1. Ako môžete tieto práva vykonávať?

S vašou žiadosťou sa môžete na nás obrátiť niektorým z týchto spôsobov:

  • emailom na info@mazeto.sk,
  • prostredníctvom kontaktného formuláru na našej web stránke,
  • zaslaním na adresu Lán 688/2, 029 52 Hruštín

Všetkými vašimi žiadosťami sa budeme zaoberať a o výsledku jej vybavenia vás budeme informovať rovnakým spôsobom, ako žiadosť podáte.

 

  1. Záverečné ustanovenia

Tieto zásady ochrany osobných údajov nadobúdajú platnosť dňa 25.5.2018.

Vyhradzujeme si právo tieto zásady zmeniť, ak dôjde k zmene spracúvania osobných údajov v našej spoločnosti.

Značky

  • BMW_Logo__1_.jpg
  • Castrol_logo_1.jpg
  • Comma.JPG
  • Elf_Logo.jpg
  • ford_oil.jpg
  • logo_gulf.png
  • Mazda_Logo.jpg
  • logo_mobil.png
  • nissanlogo1.jpg
  • opel.JPG
  • slelnia.jpg
  • logo_shell.png
  • total_logo.jpg
  • toyota.JPG
  • valvoline.png
  • Liquimoly.jpg
  • Bosch_1.jpg
  • Alco_Logo_II.jpg
  • BG_logo_full.jpeg
  • RAVENOL_Logo_STANDARD_4c.JPG
  • dynamax_logo.JPG
  • ngk.jpg
  • motul.jpg
  • repsol_logo.jpg
  • John_Deere.jpg
  • mercedes_benz.JPG
  • k2.jpg